Laat uw recensie achter

Uiteraard stelt Retzema Schilderwerken uw mening op prijs. Wij ontvangen dan ook graag uw recensie. Bovendien helpt u andere klanten bij het maken van de juiste keuze.

Alvast hartelijk dank voor uw recensie.

(*er kan alleen een recensie worden geplaatst als u een opdracht heeft laten uitvoeren*)


Commentaren: 17
 • #17

  Nienke Kamp (donderdag, 27 juli 2023 22:49)

  Dank je wel voor de snelle service en het mooie, nette resultaat!
  Michael Retzema denkt mee met de beste oplossing van het schilderwerk. Een kozijn bleek toch rottend hout te bevatten en hier is een betere oplossing dan hout voor gezocht. Daarnaast was Michael erg snel beschikbaar, waardoor we nog voor de vakantie weer een nette en beschermde achtergevel hebben!

 • #16

  Marjolein (woensdag, 13 juli 2022 22:58)

  Vakwerk van een schilder die netjes werkt, afspraken nakomt en verstand heeft van waar hij mee bezig is. Van offerte tot en met controle aan het eind een servicegerichte en klantvriendelijke werkwijze. Aanrader!

 • #15

  Van Driel (zondag, 29 mei 2022 20:51)

  Michael heeft de buitenkant van ons huis de afgelopen maand getransformeerd tot een mooi, fris en modern huis. Van geel en rode baksteen met bruingebeitste kozijnen naar fris witte bakstenen met antracietkleurige kozijnen. Hij denkt met alles mee en is zeer professioneel. Een echte vakman met passie voor het schildervak.

 • #14

  Joop en Ada (maandag, 04 april 2022 15:37)

  Afgelopen winter was onze bovenverdieping aan een grondige opknapbeurt toe. Alle kozijnen en deuren zijn geschilderd, de muren in de slaapkamers zijn voorzien van glasvezelbehang en vervolgens geschilderd, de muren op de overloop en ook alle plafonds zijn gewit.
  Michael heeft ons een goed advies gegeven over de kleur en de te gebruiken materialen.
  Alles, ook onze net nieuw gelegde marmoleumvloer, is heel netjes afgedekt.
  Michael werkt zeer nauwkeurig en levert echt vakwerk. Wij zijn heel tevreden met het resultaat.

 • #13

  Familie Kamp (donderdag, 29 oktober 2020 09:09)

  Retzema schilderwerken heeft bij ons de rabatdelen aan de buitenzijde van ons huis behandeld en geverfd, een raam geplaatst en houtrot reparaties gedaan.
  We zijn ontzettend blij met het werk en ook met de manier waarop het gedaan is.

  Fijn dat er ook gewoon vakmensen zijn die kunnen communiceren!

  Wij kunnen Michael van harte aanbevelen.

  André en Nienke

 • #12

  Diny Van Den Biggelaar (maandag, 31 augustus 2020 19:40)

  Wat een geweldige schilder echt vakwerk. Wij zijn zeer tevreden

 • #11

  3 octobervereeniging (dinsdag, 30 juli 2019 00:22)

  Snelle en een goede service wat betreft verf

 • #10

  Jan Beije (woensdag, 10 april 2019 14:18)

  Meedenkende vakman, kennis van zaken en duidelijke afspraken, gewoon top!

 • #9

  Robert Jongbloed (google) (zaterdag, 02 februari 2019 12:58)

  Geweldige vakman !

 • #8

  Marieke Leonie (google) (zaterdag, 02 februari 2019 12:57)

  Keurige vakman met de juiste kennis van zaken. Retzema schilderwerken denkt met u mee.

 • #7

  Jaap en Lucie Brüsewitz (woensdag, 30 mei 2018 10:47)

  We hebben de inzet en het schilderwerk zeer gewaardeerd. Michael kan werken onder grote druk. Hij blijft ten allen tijde rustig, en, heel belangrijk, zijn schilderwerk lijdt er niet onder. Michael is zeer coöperatief en flexibel. Hij werkt goed samen met andere mensen, die in onze flat bezig waren. We zijn hem en zijn medewerkers zeer dankbaar.

 • #6

  Marcel B. (zondag, 28 januari 2018 11:57)

  Ik ben zeer tevreden over Retzema Schilderwerken!
  Het plafond van de woonkamer en de wanden zien er weer keurig uit.
  Waar wij erg blij mee waren, is dat alles goed werd afgedekt tijdens het werk.

 • #5

  Berend & Frederique (dinsdag, 24 oktober 2017 21:53)

  Kwaliteit is wat Retzema levert!
  Wij hebben recent onze gehele jaren '30-woning aan de buitenzijde laten schilderen door Retzema. Wij zijn meer dan tevreden over het eindresultaat! Het voorwerk wordt nauwkeurig uitgevoerd en het schilderwerk is zeer strak. Daarnaast is de communicatie zeer prettig en helder. We zullen Retzema zeker aanbevelen aan familie en vrienden! De winterperiode kan hij in ieder geval bij ons weer aan de slag voor het binnenwerk.

 • #4

  Ton (vrijdag, 08 september 2017 19:06)

  Retzema schilderwerken levert uitstekend werk af en doet datgene wat afgesproken is in alle vriendelijkheid. Ze denken mee in het vinden van oplossingen een geven een goed advies. Ik kan daarom zeggen: zeer betrouwbaar en volop aan te bevelen.

 • #3

  Rebecca Twilt (donderdag, 18 mei 2017 15:22)

  Retzema schilderwerken hebben wij gevraagd onze nieuwe keuken te voorzien van een afneembare latexverf. In de keuken was een koof gemaakt die ook meegenomen moest worden. Na thuiskomst waren wij meer dan tevreden. De verf was naadloos aangebracht en alles was zo netjes opgeruimd dat het leek of er niemand was geweest.
  Daarna hebben wij onze binnendeur en badkamer nog laten schilderen. Ook hier zijn wij heel erg blij mee.
  De volgende afspraak voor de buitenkant van het huis staat al op de planning.

 • #2

  Mirjam Bik (zaterdag, 13 mei 2017 13:37)

  Van de winter hadden wij Retzema schilderwerken al ingeschakeld voor de badkamer en dit voorjaar heeft hij de buitenkant van het huis en de trap buiten aangepakt. Hij let goed op de staat van het hout en geeft goed aan wat er nodig zou zijn. Over kleuren hoef je je geen zorgen te maken. Hij heeft alle staaltjes bij zich en zelf goed inzicht wat er zou staan of nodig is. Geen omkijken naar. We hebben het ook zelf wel eens gedaan, maar deze schilder heeft alle materialen die je maar kan bedenken bij de hand en daardoor is de klus heel snel geklaard. Ik heb nog nooit iemand zien schilderen die zo netjes en schoon werkt!

 • #1

  Geert Bik (zaterdag, 21 januari 2017 14:16)

  Na 15 jaar was de badkamer aan een opknap beurt toe. De gips platen van de wanden en het plafond waren door het "werken" duidelijk zichtbaar geworden. Met Retzema Schilderwerken afgesproken om deze badkamer weer netjes te maken. Binnen 1 dag was alles weer keurig netjes en met waterbestendig latex gewit. Alle kieren zijn eerst gekit en het spuitwerk keurig herstelt daar waar nodig was.

  Het was een maar een klein klusje maar met de ervaring, juiste producten en kennis van de schilder is het altijd net iets mooier dan het zelf doen.

  Met Retzema Schilderwerken is de afspraak gemaakt dat zij het onderhoud van het woonhuis winkel en alle ander panden naar eigen inzicht moeten onderhouden. Dit is gedaan om geen zorgen meer te hebben over het onderhoud van deze panden. Hierdoor besparen wij tijd, geld en stress!