22. januari 2023
Plafond is gesaust met Indeko Geo in de kleur wit, de wanden zijn gesaust met Indeko Geo in de kleur Niagara 14. De deuren en kozijnen zijn behandeld met Caparol Pu primer en 2x afgeland met Caparol PU Satin in de kleur Ral 9010. De verwarming is mee geschilderd in de kleur Niagara 14 met de Caparol Aqua Ferrocoat.

Voorschoten
27. juni 2022
Nadat alle voorbehandelingen waren uitgevoerd, hebben we alles in de Veveo Platina Primer gezet. Als afwerklaag hebben we een mooie volle laag Veveo Platina SB in de kleur Ral 9016 aangebracht.

Deze woning heeft een kleine 'metamorfose' ondergaan
02. mei 2022
Verfsysteem op de muren: Eerst alles gereinigd en daarna zijn alle voegen nagelopen. Primer laag Caparol Amphisilaan primer 1e laag Caparol ThermoSan, onverdund. 2e dekkende afwerklaag aangebracht met Caparol ThermoSan, onverdund. Specifieke eigenschappen van Thermosan zijn: geen voedingsbodem voor schimmel- en algenaangroei vult kleine pleisterscheurtjes op niet filmvormend, microporeus - met fotokatalitisch werkende pigmenten - mat Het houtwerk is eerst volledig kaal gehaald tot het gezonde...