Welke diensten leveren wij:

 

Retzema Schilderwerken is gespecialiseerd in:
- binnen- en buitenschilderwerk

- onderhoudsschilderwerk

- renovatieschilderwerk

- monumentaal schilderwerk

- wand- en plafondafwerking

- scan / glasweefsel plakken

- herstellen brand- en waterschade

- Duurzaam houtherstel en -onderhoud

- spuitwerkzaamheden (wanden en plafonds)

 

 

U profiteert van:
- een gratis en vrijblijvende offerte

- kleuradvies indien gewenst
- duidelijke en heldere afspraken
- 90% minder stof bij schuurwerkzaamheden (binnen)        door afzuigtechniek

- verzekerd tegen eventuele werk gerelateerde schade
- garantie op al onze geleverde diensten en producten

- het lage btw tarief van 9%

Buitenschilderwerk
Voor al uw binnen- en buitenschilderwerk kunt u terecht bij Retzema Schilderwerken. Wij houden er rekening mee dat wij bij u te gast zijn en zullen er voor zorgen dat u zo min mogelijk overlast ervaart tijdens de werkzaamheden. Zo maken wij tijdens het schuren van buitenschilderwerk gebruik van een afzuigtechniek (indien mogelijk). Hierdoor heeft u 90% minder last van stof in en om uw huis. Uiteraard geven wij garantie op de geleverde diensten en maken wij gebruik van A-Kwaliteit verf.
Ook ruimen wij iedere dag onze spullen netjes op zodat u zo weinig mogelijk overlast heeft.

 

Retzema Schilderwerken werkt met hoogwaardige producten en heeft jarenlange ervaring in de schildersbranche. Deze combinatie zorgt er voor dat u jarenlang plezier heeft van uw schilderwerk.


Binnenschilderwerk

De winter is bij uitstek juist dé periode om uw huis, appartement of kantoor van binnen compleet in het nieuw te steken. Een nieuwe frisse en moderne kleurtoepassing in uw woonkamer, hal, trappenhuis en slaapkamers. Geheel vrijblijvend kunnen we u adviseren over de kleur. Wij gebruiken de nieuwste materiaaltoepassingen en verwerkingsmethodes zodat u zo min mogelijk overlast ervaart. Schuren doen wij met de nieuwste afzuigtechniek zodat er minimaal stof vrijkomt. Wij schilderen binnen met professionele watergedragen verfsystemen die  bijdragen aan de kwaliteit. Ook ruimen wij iedere dag onze spullen op, en dekken wij uw vloer en spullen netjes af, zodat er geen verf op komt.


Retzema Schilderwerken werkt met hoogwaardige producten en heeft jarenlange ervaring in de schildersbranche. Deze combinatie zorgt er voor dat u jarenlang plezier heeft van uw schilderwerk.

 


 

Monumentaal Schilderwerk

Het schilderen van monumentale panden en gebouwen vergt authentiek vakmanschap met oog voor detail. Het object wordt voorafgaande de start van de werkzaamheden grondig geïnspecteerd op schades aan de houten bouwdelen. Bij het constateren van schades aan de ondergrond wordt vooraf met de opdrachtgever besproken hoe deze worden hersteld. Ons streven is om ieder detail van een monumentaal gebouw weer terug te brengen in oorspronkelijk staat, dit laatste kunt u zorgeloos aan Retzema Schilderwerken overlaten.

Eigenaren van Rijksmonumenten kunnen in bepaalde categorieën fiscale voordelen krijgen via de belastingdienst en/of gemeente.

 


Houtrotreparaties
Een vervelende maar vaak onvermijdelijke bijkomstigheid van houten kozijnen is houtrot. Het tast uw kozijnen aan, waardoor verdere renovaties zoals schilderen weinig zin hebben. Afhankelijk van de omvang van de houtrot kan het zijn dat er een nieuw kozijn geplaatst moet worden. Retzema Schilderwerken zal echter eerst proberen uw kozijn te behouden, om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

 


Waterschade

Heeft u waterschade aan het plafond, wanden of het houtwerk? Waterschade kan door verschillende oorzaken ontstaan. In de meeste gevallen bent u via uw verzekeringspolis verzekerd tegen dergelijke schades. Dit wil niet zeggen dat alle lekkages verzekerd zijn. Zo sluiten verzekeraars veelal achterstallig onderhoud uit. Waterschade aan schilderwerk of stucwerk? Waterschade aan plafond en wanden? Geen probleem, wij staan graag voor u klaar. Wij kunnen direct de schade herstellen of zorg dragen voor een offerte voor uw verzekeringsmaatschappij.

Let goed op! U heeft altijd het recht om een eigen vakman aan te wijzen.

 


Glasweefsel / Scanbehang
Retzema Schilderwerken heeft ruime kennis en kunde in het aanbrengen van glasweefsel / scanbehang op elke wandsoort. Glasweefsel bezit een sterk scheuroverbruggend vermogen en is om die reden uitermate geschikt om op gehavende of onregelmatige wanden aan te brengen. Bovendien is het stoot- en krasvast en goed reinigbaar met de juiste latex.

Informeer naar de mogelijkheden.